Ceasul meu personalizat de Promotion.Eu


 

Sotul meu este plecat de 3 luni in strainatate si mi-as dori sa-i fac o surpriza frumoasa....ceva care sa-i aminteasca de mine si de copilul nostru. Asadar, m-am gandit sa-i fac ceva personalizat, am gasit oferte de personalizare foarte bune la Promotion.Eu , asa ca mi-am ales sa personalizez un ceas de camera astfel incat el sa-si aminteasca de noi de cate ori priveste ceasul.
M-am gandit la asta dupa ce am vazut la o prietena care are un magazin de haine tricouri personalizate , pungi si sacose pentru cumparaturi pentru a le oferi cadou clientilor fideli ai magazinului ei, astfel ea isi face reclama la afacere iar clientii sunt multumiti de asemenea cadouri, facand mai departe reclama gratuita purtand tricourile si sacosele.
O strategie de marketing gandita bine de prietena mea, asadar, daca aveti o mica afacere si vreti sa va faceti cunsocuti apelati cu incredere la Promotion.Eu pentru a va prezonaliza acele obiecte pe care doriti dumneavoastra, aici gasiti o gama variata de produse care se pot personaliza si la preturi foarte avantajoase:tricouri, ceasuri, sacose,pungi,pixuri,breloguri,etc,etc.


Cred ca aceste lucruri sunt deja la mare cautare, indiferent ca sunt de catre firme sau persoane fizice, cred ca toti ne-am dori sa avem macar un lucru personalizat.Nu-i asa ca va plac lucrurile personalizate? Puteti sa adaugati tot ce va doriti,o fotografie,un logo sau ce va trece prin cap, interesant nu-i asa? Va gandeati ca la preturi foarte mici va puteti face si voi aceste lucruri? Eu una nu m-am gandit, credeam ca firmele dau bani grei pentru aceste personalizari.,pentru ca numai la campaniile electorale si la marile firme am vazut aceste obiecte.Faceti comanda si apoi puteti sa stati linistiti ca o sa primiti comanda la voi acasa,in siguranta si foarte rapid prin intermediul firmei de curierat care se ocupa cu livrarile in orice localitate din tara.
Foarte bune nu? Va invit si pe voi sa incercati aceste personalizari si va doresc vizionare si cumparaturi placute. Sa ne auzim cu bine data viitoare dragii mei.