Curatenie la superlativImi place ca mediul in care traiesc sa fie cat mai curat, acum nu trec la extreme, ca as fi penibila din acest unghi, nici macar nu pot sa-i sufar pe cei care ,, au cazut ,, in extrema . Iubesc spatiul curat, sa pot scapa ceva din mana si sa-l ridic fara sa-mi fac probleme ca este plin de mizerie, microbii oricum traiesc oriunde oricat am steriliza noi.
Zilnic schimb asternuturile, aerisesc camera si dau cu aspiratorul in toata casa. O buna prietena si vecina mea de langa apartament, ma intreba curioasa cum de folosesc aspiratorul zilnic si prin toata casa.Am ramas uimita, cum sa nu-l folosesc? Gama de aspiratoare de la PHILIPS nu consuma multa energie elecrica chiar daca au o putere mare de aspirare, asta se poate observa inca de la prima vedere, datorita noilor directive UE acestea au etichete care afiseaza clasa de energie a fiecarui produs in parte.


Stateam si ma intrebam, oare prietena mea ce fel de aspirator o avea de ii este frica sa dea zilnic cu el prin toata casa? Ar trebui sa-i recomand aspiratorul cu sac pe care eu il folosesc de la Philips, asa va avea si ea ceva de performanta, care sa o ajute in curatenia casei.
Cu acesta aspirator se va bucura de curatenie la superlativ datorita faptului ca are un motor de 2000 W care genereaza o puetere de aspirare maxima de 500 W pentru o curatare absoluta, capacitatea sacului este de 5 l, deci nu se incarca sacul chiar daca aspira toata casa, iar noul cap de aspirare 3 in 1 TriActive+ aduna cu precizie atat particlulele mari cat si pe cele fine de praf, furtunul care este reversibil pentru o manevrare mai usoara si un maner foarte lung.
Cu asa asprator tot sa-ti placa sa faci curat zilnic ,nu-i asa?

 
Acum ma bate gandul sa-mi mai cumpar tot din gama Philips un aparat de curatat cu abur deoarece micile pete de grasime care persista prin bucatarie imi ocupa prea mult timp si efort, iar cu acest aparat vor disparea imediat iar microbii vor fi eliminati, puterea aburului omoara  99% dintre microbi existenti. Acesta foloseste burete din microfibra care aduna perfect mizeria si indeparteaza petele.


Sa-i spun si prietenei mele? Cred mai degraba ca o sa-i fac si ei unul cadou, astfel ne vom bucura amandoua de case curate si fara microbi.
Voi cum va mentineti curatenia in casa?