Un gadget necesar: tabletaZilele trecute, am iesit cu o prietena la o cafea. Pana aici nimic deosebit, nu? Dupa cateva minute, scoate din geanta ei o tableta si poc,poc facem cateva selfie-uri :) , atunci am zis ca este un pic zurlie, am ras si am trecut mai departe. Dupa alte cateva minute scoate iar tableta si spune ca vrea sa vorbim cu o fosta colega de facultate aflata in strainatate. La care eu o intreb amuzata, tu folosesti tableta la orice? Parca esti cel din reclama de la televizor :) iar ea imi raspunde plina de incredere:
- Poate ti se pare banal, dar tableta mea este un accesoriu de nelipsit, oriunde merg ea este cu mine, ma ajuta in toate.
- Na, fiecare cum considera, eu nu cred ca as umbla cu o tableta in geanta non-stop. Prietena mea parca citindu-mi gandurile imi zice zambind:
- Stii cand am fost anul trecut la munte? Postam poze chiar atunci cand le faceam, nu dupa ce ajungeam la hotel, chiar daca eram sus la sute de metri altitudine cu ajutorul tabletei care are 4G semnalul era perfect chiar si acolo sus. Dar, asta nu e nimic, o poti folosi fara probleme si ca gps atunci cand te ratacesti prin locuri necunoscute.
- Si la telefon ai aceste  avantaje, nu? Atunci de ce sa car o tableta de 7 inch cu mine?
- Pai, cam ai dreptate, si la telefon ai astea, dar te poti uita pe telefon la un film? Poti dar nu intelegi mai nimic, in schimb cu tableta este mult mai clar si ruleaza perfect. Sau atunci cand te plictisesti te poti juca jocuri mai complexe, nu solitaire :) , poti sa-ti suni prieteni cu ajutorul aplicatiei Skype sau pur si simplu sa socializezi.
- Dar toate astea le fac si pe telefon, ii spun eu si mai aprig.
- Da, te cred dar spune-mi cat ai cheltuit cu telefonul tau? La pret ma refer, cat a costat? O caruta de bani nu-i asa? 
- Cam da, dar e normal la cat e de destept nu?
- Normal? Nu stiu ce inseamna pentru tine normal, dar pentru mine sa dau multi bani nu inseamna normal. Stii cat am dat eu pe tableta de 7 inch pe care o pot transforma foarte usor cu ajutorul unei tastaturi intr-un mini laptop? Probabil, crezi ca mai mult decat ai dat tu pe telefonul tau ,,destept,, dar nu-i asa, sigur a fost prin jumatate la cat ai dat tu .
- Hai tu fi serioasa, cum sa fie asa putin? Cu asemenea avantaje incluse? Tu ma pui pe ganduri :)
- Ar fi si cazul, este mult mai avantajoasa tableta Samsung de 7 inch decat un telefon ,,destept,, draga mea prietena. 
Am plecat spre casa convinsa ca trebuie sa-mi iau si eu o tableta, asa ca imediat ce am ajuns acasa am si intrat pe Oringo.ro in cautarea tabletei care sa mi se potriveasca. M-am oprit la Tableta Samsung si am dat comanda rapid, acum ramane sa o aduca curierul acasa.


Fiti in pas cu moda fara sa cheltuiti averi pe gadget-uri, la ORINGO gasiti ceea ce va trebuie, iar raportul calitate-pret este de necombatut. Spor la cumparaturi!!!