Aliatul sanatatii noastre este Himalaya

Brrr ...uite ca a sosit si toamna, la inceput prietenoasa, cu un pic de Soare care ne zambea frumos si ne incalzea cu razele lui  iar apoi treptat, treptat si-a intrat in drepturi si temperaturile au scazut destul de multisor. In fiecare toamna si primavara sistemul imunitar scade, mai ales daca nu stai foarte bine cu el nici in timpul anului. 

Pentru a nu fi luata pe nepregatite in aceasta toamna m-am ,, inarmat,, cu produse naturale Himalaya care sa-mi ajute familia, sa ridicam sistemul imunitar la nivel superior si sa faca fata eventualelor provocarii ale toamnei.
Pentru noi adultii am luat Septilin tablete iar pentru baietel Septilin sirop, adultii trec prin aceste incercari mai usor, dar copiii sunt mai vulnerabili si trebuie sa-i ajutam, sunt total impotriva ,,remediilor,, toxice de aceea incerc cat pot de mult sa previn bolile cu ajutorul produselor naturale, de aceea siropul Septilin este aliatul meu de incredere.


Septilin sirop este compus din :
- balsamodendron mukul , avand proprietati antiinflamatoare si imunomodulatoare,
- tinospora cordifolia, cu proprietati antibacteriene, antipiretice si analgezice,
- emblica officinalis, efect antiviral, antioxidant si antibacterian,
- glycyrrhiza glabra (lemn dulce) cu actiune antioxidanta, antiinflamatoare si expectoranta.

Daca administrati Septilin sirop copiilor acesta va ajuta foarte mult la imbunatatirea capacitatii de aparare a organsimului: intensifica apararea imunitara, reduce inflamatia si alergia, asigura o recuperare mai rapida si previne recurentele. Trebuiesc respectate dozele de administrare:
 Sugari (6 luni - 1an):
• 2,5 ml de 2 ori pe zi
Copii (1-5 ani):
• 5 ml de 2 ori pe zi
Copii (6-15 ani):
• 10 ml de 2 ori pe zi
       


Septilin sirop mai poate fi utilizat si preventiv ca tratament in:
 - gripa si alte viroze respiratorii
- infectii respiratorii bacteriene
- infectii ORL
- afectiuni alergice

 Si uite asa noi reusim sa fim sanatosi si nu ratam niciun moment important din viata noastra.

Himalaya ofera pe langa produse naturale de exceptie si premii frumoase :) , daca scrieti la articolul meu un comentariu cu parerea voastra despre produsele Himalaya aveti ocazia sa fiti unul dintre castigatorii ( daca articolul meu este castigator)unui voucher de 50€ cu care puteti sa achizitionati produse de pe  http://www.hboutique.ro/ .


 Sanatatea este cea mai importanta,aveti grija de ea cu produsele naturale de la Himalaya.