FoodPanda ajutorul tau de incredere




Uneori, ai pofta sa mananci ceva deosebit dar nu ai chef sa faci acel fel de mancare? Din lipsa timpului sau din lipsa chefului ? Este la moda sa faci comanda pe internet la diverse restaurante si sa primesti comanda acasa. Dar, ce te faci atunci cand ai vrea mai multe feluri de mancare si nu gasesti in acelasi loc? Mai multe comenzi, mai multi bani si mai mult timp. Prea complicat, nu? Pentru a scapa de aceasta problema FoodPanda vine in ajutorul tau, acestia au parteneriate cu diferite restaurante si pizzerii. Foarte simplu si usor iti poti face comanda de la FoodPanda de la diferite restaurante si mancarea iti este livrata acasa. De ce sa te chinui sa cauti mai multe restaurante cand la FoodPanda le gasesti pe toate? 


Chiar daca vrei ceva rapid si simplu sau ceva mai deosebit, aici ai o gama destul de bogata, incepand cu mancarea tip fast food pana la mancaruri internationale.
Este foarte simplu si te bucuri de de numeroase avantaje. 
 Poti sa faci comanda chiar dupa telefonul mobil descarcand aplicatia FoodPanda si cu cateva clikuri soseste micul dejun/ pranzul/ cina la tine in cateva minute.
Acesta aplicatie este foarte utila cand nu ai posibilitatea sa ajungi la calculator si este musai sa faci cat mai repede comanda si sa ajunga la timp.

Nu vi s-a intamplat sa va vina musafiri neanuntati si sa nu aveti nimic preparat sa le puneti pe masa? Cu siguranta ni s-a intamplat macar o data, asa ca imediat dai comanda si in timp scurt avem acasa mancare calda si gustoasa. Fara sa ne mai chinuim si sa umplem camera cu miros de mancare.

 FoodPanda este pe placul tuturor: mancare buna si rapid livrata acasa.Acum si un concurs pe cinste unde FoodPanda face cinste cu 50 lei :) detalii aici.