Produsele L’Occitane sunt de nota 10

Pentru mine este foarte important ca tenul sa fie ingrijit, nu pot spune ca am tenul perfect dar ma straduiesc sa il ingrijesc cat mai bine. Pe timpul iernii acesta este mult mai sensibil si are nevoie de cele mai bune produse de ingrijire a tenului si cat mai multa atentie din partea mea. Zilnic, ritualul meu de ingrijire a tenului consta in : demachiere, tonifiere si hidratare. iar o data pe saptamana imi aplic cate o masca preparata in casa.


Pentru demachiat folosesc din gama L'Occitane gelul pentru curatarea fetei cu extract de angelica, acesta se transorma intr-o spuma usoara care curata eficient si delicat toate urmele de machiaj si impuritatile conferind tenului o luminozitate naturala. Imi place pentru ca tenul meu ramane catifelat, curat si luminos, acest gel apartine gamei L'Occitane si are un pret destul de acceptabil comparativ cu efectul pe care il produce asupra tenului.
Pentru tonifiere si hidratare folosesc alte produse din comert, desi nu sunt tot atat de bune ca cele din gama L'Occitane .

Imi doresc nespus de mult sa pot testa si crema cu efect de luminozitate, am prietene care o folosesc si sunt foarte multumite de acest produs. Aceasta crema are tripla actiune asupra tenului:
- corecteaza ridurile
- confera stralucire pileii
- tonifica.
Uleiul esntial de imortele stimuleaza productia de colagen, iar acesta confera stralucere si fermitate pielii. 

Pentru ca tenul dvs sa fie curat si ingrijit apelati cu incredere la produsele de ingrijire a fetei de la L'Occitane.