Gerovital Happiness: rasfat fructat.

Pana acum nu am avut sansa sa particip la nici o campanie de testare a unor produse cosmetice,insa astazi am avut parte de o surpriza: noua crema ,,Color Control,, ( CC) de la Farmec. Cand am deschis coletul am ramas placut surprinsa de modul de prezentare: crema se afla intr-o minunatie de gentuta mov. Ma bucur ca sunt una dintre numeroasele bloggerite care au parte de asemenea  rasfat din partea Farmec.

Farmec lanseaza o noua gama de produse cosmetice pe baza de fructe: zmeura,afine si caise. Noua linie Gerovital Happiness este adresata persoanelor 16+ dar nu numai, de asemenea se potrivesc si persoanelor mature.
Nu stiu cat au stiut cei de la Farmec ca eu ador caisele sau ca am tenul mai inchis dar spre norocul meu am primit CC Cream cu extract de caise, nuanta medium , perfecta pentru tenul meu.
Prima impresie dupa ce am aplicat-o a fost de ...wow.
1-  Acopera foarte bine imperfectiunile chiar la o singura aplicare( nu am nici tenul cu probleme majore) dar diferenta este vizibila de la distanta. 
2- Se absoarbe foarte bine in piele si tenul nu este incarcat.
3- Miroase extraordinar.
Dupa prima folosire cam acestea sunt parerile, dar imediat dupa ce va fi supusa unui test de 14 zile revin cu toate amanuntele, desi, sunt convinsa ca rezultatele ma vor multumi asa cum au facut-o intotdeauan preodusele de la Farmec. Neaparat, trebuie sa-mi cumpar intreaga gama de Gerovital Happiness cu extract de caise.

1- Gerovital Happiness cu extract de caise.2- Gerovital Happiness cu extract de zmeura.
3- Gerovital Happiness cu extract de afine.
Ati testat vreun produs din noua gama Gerovital Happiness?