- 300 gr penne
- 2 linguri pasta tomate
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- apa
- sare,piper,cimbru,rozmarin,dafin,oregano
- 2 catei de usturoi
- 100 gr soia granule
- tofu
Pregatim sosul mai intai:
Punem la inabusit in putin ulei ceapa,morcovul si ardeiul cu o ceasca
de apa ,apoi adaugam pasta de tomate,daca mai este nevoie mai putem
adauga apa calduta.Adaugam si granulele de soia care au fost lasate la
inmuiat in apa calda ( punem intr- sita si le strecuram) .La final
adaugam condimentele ,dupa gust si usturoiul pisat,mai lasam 2-3 minute
si oprim.
Punem apa cu sare la fiert,cand clocoteste adaugam pennele
si lasam sa fiarba exact cat scrie pe ambalaj(altfel riscam sa le facem
praf).
Punem intr-un castron pastele si adaugam sosul ,amestecam bine si servim cu tofu pe deasupra.
Pofta buna!