Oficiul Postal nr 3 Braila isi bate joc de oameni

Pentru prima data am facut si eu o comanda la Sheinside, am adunat puncte , vreo 7000 , adica 70$ si mi-am ales trei produse. Am facut comanda, am platit diferenta de bani pentru transport si gata. Mi-am comandat si aceasta rochita dar vara aceasta cu siguranta nu mai am timp sa o port :(
www.shein.com/Beige-Batwing-Short-Sleeve-Birds-Print-Shift-Dress-p-114534-cat-1727.html?aff_id=1238


Am asteptat nerabdatoare sa ajunga coletul, ii urmaream traseul pe site zilnic in 2 saptamani a ajuns din Olanda in Romania. De la Bcuresti pana la Braila a mai facut vreo 2 saptamani si cand a ajuns la oficiul postei vamale din Braila am sunat sa intreb daca au coletul.
In prima zi, mi-a raspuns o doamna si mi-a zis sa revin a doua zi ca nu e nimeni la posta vamala ( au program numai miercuri si joi). Am sunat a doua zi, mi-a raspuns un domn foarte intepat cand i-am spus ce doream: ,, Doamna daca nu ati primit aviz inseamna ca nu este la noi coletul. Asteptati sa va vina avizul si cu el puteti veni sa luati coletul. Nu am mai apucat sa intreb altceva ca mi-a spus,, La revedere ca am clienti la ghiseu,, si poc, a inchis. Pei eu ce eram? Bat de floarea soarelui? Nu eram tot un client?
Treaca de la mine, am zis ca trebuie sa vina avizul si sa mai astept. Timpul a trecut si nu a venit niciun aviz. Au trecut cele 30 zile cat puteau retine coletul si stiam ca dupa acest termen voi fi contactat oricum ca vor trimite coletul inapoi daca nu ma duc sa-l ridic. Ieri, am trimis email la Sjheinside sa le spun problema mea. Astazi am primit si raspunsul ,, Coletul s-a intors la ei pentru ca nu m-am prezentat sa-l ridic. Daca vreau sa-l retrimita sa imi trimit datele,,
Acum ce ar trebui sa fac ? Astept, iarasi, coletul ( inca o luna) si am sa ma duc la oficiul postal vamal imediat ce apare pe site ca este la ei. Eeeeeee, si nu va nchipuiti ca nu le fac scandal pentru ce au facut acum. Sunt foarte neseriosi si nesimtiti.