Gama de ingrijire anti-rid de la Nivea
În toiul verii, temperaturile ridicate şi soarele arzător contribuie major la deshidratarea tenului şi la creşterea risculului de apariţie prematură a ridurilor. 
Din acest motiv, aportul suplimentar de hidratare şi îngrijire eficientă anti-rid este esenţial pentru un ten proaspăt, pregătit să facă faţă cu succes provocărilor anotimpului.

NIVEA te invită să descoperi o gamă de îngrijire anti-rid pentru toate tipurile de ten, nu numai foarte eficientă, dar și accesibilă! Formula ușoară, cu extract de semințe de struguri și filtre UV hidratează tenul în profunzime, îl protejează și previne apariția de noi riduri.

Cremele anti-rid hidratante se bucura de un nou look, mai fresh, mai modern si mai responsabil, avand un design ecofriendly al borcanelelor de crema care sunt confectionate dintr-un material plastic ce are proprietatea de a reduce, in timp, amprenta de carbon a produselor.


Crema anti-rid hidratanta de zi pentru toate tipurile de ten  are o formula delicata si usoara cu ulei de seminte de struguri si Vitamina E care hidrateaza intens, estompeaza liniile fine si previne apaparitia ridurilor, oferind in acelasi timp suplete si fermitate. In plus, crema contine filtre UV , pentru a proteja tenul de efectul nociv al radiatiilor, asigurand o baza perfecta de machiaj. Pret: 22,12 lei.
Crema anti-rid hidratanta de noapte pentru toate tipurile de ten este imbogatita cu Panthenol, care ajuta la regenerarea tenului. Formula delicata cu ulei din seminte de struguri si Vitamina E hraneste tenul in profunzime si ii asigura o hidratare optima, prevenind aparitia ridurilor. Pret: 22,12lei.

Crema anti-rid hidratanta de ochi pentru toate tipurile de ten are o formula imbogatita cu ulei din seminte de struguri si Vitamina E atenuand ridurile si liniile fine din jurul ochilor, oferind hidratare intensiva. Pret 19,86 lei.

*Bucură-te de eficienţa cremelor hidratante anti-rid de la NIVEA disponibile într-un pachet avantajos, în magazine la doar 29.99 lei (cremă de zi plus cremă de noapte).