Jocurile cu masini sunt preferatele baietelului meu

Intr-o lume nebuna, nu mai stii ce este bine si ce este rau. Totul se schimba cu viteza luminii si trebuie sa tinem pasul cu aceste schimbari. Am evoluat foarte mult, desi uneori, cred, ca nu este tocmai bine. Daca, pe vremea mea, si nu sunt atat de batrana, stiam ce sunt jocurile strazii cu fratii si prietenii, acum baietelul meu nu prea mai are cu cine sa se joace afara. Incerc, din rasputeri, sa-i aduc, macar, cateva dintre jocurile copilariei mele si sa ne distram impreuna. Bineinteles, jocurile sunt mai distractive cu copii de seama lui, dar in lipsa acestora, ne distram cat de cat impreuna.

Nu pot ignora, nici faptul ca ceilalti copiii se distreaza pe gadget-uri si au tot felul de jocuri online. In limita bunului simt ii acord si eu baietelului anumite ore pentru astfel de jocuri, dar fara sa intreaca masura.


Si, pentru ca nu vreau sa ramana in urma celorlalti copii care se joaca pe gadgeturi, i-am cumparat o tableta si i-am instalat de pe ejocuri :  jocuri cu masini, jocuri cu Tom si Jerry, jocuri cu animale si Scooby Doo.
Bineinteles, jocurile care l-au captivat din prima au fost jocurile cu masini, vorba aceea: sunt baiat, mami! 
In categoria jocurilor cu masini gaim o multime de joculete care mai de care, mai interesante si mai frumoase. Fiecare joc in parte are regulile lui si unele sunt mai dificile, altele mai usoare, fiecare isi poate alege ce fel de joc poate sa joace.

Imi plac jocurile care sunt distractive si nu incita la violenta, jocurile sunt potrivite pentru copii, dar cu siguranta, ne putem juca si noi, adultii.

Voi ati incercat jocurile de la ejocuri ?