Noutati Flormar

Mai sunt doua zile din aceasta vara minunata si incheiem acest capital pe anul acesta. La sfarsitul verii avem un mic regret ca s-a dus, dar vine un nou anotimp la fel de frumos, nu? Pentru mine vara continua, de ce? 
Ati auzit ca Flormar a lansat noua gama de oja Full Color? Daaaa, asa este. Noua gama de oja Full Color are textura extra-bogata ce necesita o singura aplicare! Pretul acesteia este unul foarte atractiv si pe placul tuturor doamnelor si domnisoarelor - numai 12 lei. 


Culorile te inspira si te fac  frumoasa, sexy si atragatoare. Indiferent de anotimp sau perioada zilei manichiura trebuie sa fie impecabila si neaparat sa ai in trusa cateva culori pentru a-ti completa tinuta  pentru  eveniment sau dupa starea ta de spirit. Pentru a avea manichiura  care te reprezinta Flormar iti pune la dispozitie toate produsele de care ai nevoie pentru a realiza o manichiura perfecta.


Cea mai noua gama se numeste “Full color nail enamel ” compusa din 36 de nuante in trend cu textura bogata si acoperire intensa a formulei cu extrapigmenti. Multumita tehnologiei Gel IV timpul de uscare este  scurt , luciul foarte bun si formeaza un strat tare pentru ca durata de mentinere pe unghie sa fie mai indelungata. 
 Noutate este si solutia pentru pensule- care ne ajuta sa curatam profesioanl reziduul de machiaj dar si toate bacteriile - 200ml, 33 lei.

Mini brush set- ideal pentru reimprospatarea machiajului in orice moment al zilei. Setul contine 9 pensule. Pret 48 lei.


Ati folosit produse Flormar? Ce parere aveti despre ele, dar cum vi se par noutatile din noua gama de oja Full Color?