Operatiunea NiveaIn luna Iulie, Nivea a demarat operatiunea demachierea cu ajutorul ( care de fapt, nu a existat) bloggeritelor de beauty.
Am fost foarte incantata de acest concurs, erau foarte multe bloguri, deci, foarte multe produse de castigat pentru toata lumea. 
Postarile cu concursurile mi s-au aparut de la inceput ,, in ceata,, , dar am participat la cateva bloguri care imi erau dragi si pe care le umaream. 
Proasta decizie, nu credeam ca unii bloggeri se pot preta la niste lucururi, atat, de urate pentru cateva produse. 

Sa o iau cu inceputul . 

La majoritatea postarea suna ,,  la 10 like/share + 10 comentarii = 1 produs Nivea.  Aveti sansa sa testati impreuna cu mine aceste produse. ,,

1. Bun, prin comentarii, like si share pagina respectiva obtinea cat mai multe produse de la Nivea.


2. Cei care comenteaza, dau like si share au aceasta sansa,nu? 

Nuuuuuuuu, unele bloggeritele, au uitat, sa specifice ca aceste concursuri sunt pentru cei care sunt activi pe blog/facebook la ele.  Atunci, de ce au cerut la toata lumea ajutor pentru obtinerea produselor? Va spun eu, pentru ca ,,fanii activi,, nu reuseau sa adune nici macar un set de produse. 

3. Cand sunt intrebate de ce nu au spus de la inceput aceste lucruri, dau o jalnica explicatie ,, nu scria nicaieri ca e tragere la sorti,, sau ,, era la libera alegere,, sau ,, nu trebuie sa va dau explicatii,, etc . 


Aceasta campanie era menita sa fie ceva frumos, dar bloggeritele care nu stiu sa-si respecte cuvantul au facut ca totul sa fie atat de urat si  o adevarata cacealma.


Se apara intre ele exact ca hienele, (cele care au procedat, cum am spus, mai sus ) si acum sunt VICTIME, iar noi, suntem persoanele care fac atata scandal pentru niste amarate de produse de 50 lei. 

Mi se pare foarte urat ca ele s-au pretat la asa ceva pentru a premia fanii activi de pe blogurile lor sau mai rau, prietenelor si rudelor. 
Dupa ce s-au vazut cu produsele acasa, nimeni nu mai stie daca acele produse sunt date sau le pastreaza. :( 

Raspunsul a doua bloggerite ( celelalte au sters si m-au blocat de la comentarii)  care apoi au fost sterse ( si-au dat seama, probabil, ca si-au dat cu firma in cap)  :


Lorena's Blog Dragile mele, Nivea nu a impus vreun regulament, ar trebui sa va bazati pe ceva concret cand faceti anumite afirmatii. Bloggeritele au avut ocazia sa premieze pe cine vor, iar eu premiez fetele care chiar sunt pasionate de ceea ce fac eu aici si nu doar pe cele care se inscriu la sute de concursuri ca poate le cade ceva din cer. Nici mie nu imi cade nimic din cer si nu am fraierit pe nimeni. Concursul nu a cazut din cer, am muncit mult la blog si Nivea m-a ajutat sa imi rasplatesc cititoarele. A fost alegerea voastra sa va inscrieti si tot alegerea voastra e sa nu mai reveniti vreodata pe pagina si pe blog. Si celor care au aparut ca prin minune pe pagina, nu le datorez nimic si nici nu am nevoie sa le rog nimic. Subiect inchis! Zi buna tuturor!
Îmi place · 1 · 17 minuteMakeup your mind Iti multumesc ca mi-ai dat unlike - prefer putin si bun, decat mult si prost. Nu stiu ce au promis alte bloggerite, insa daca citesti postarea mea originala vei vedea ca nu am spus cum voi alege castigatoarele. De asemenea vreau sa precizez si faptul ca voi nu ati citit regulamentul oficial, ci doar interpretati anumite cuvinte spuse de unul sau de altul.

Îmi place · 2 · 1 oră · Editat
Makeup your mind Atunci daca nu ati citit regulamentul, de unde stiti ca nu avem voie sa premiem persoanele care au avut activitate? Iti citez din mail-ul primit de la Nivea - "De aceea, este la libera alegere cate fete vei premia si cum o vei face, poti sa alegi 2 sau 20, in functie de cum doresti si de cate produse iti vor reveni.". Eu am primit 3 premii si am dat 3 premii. Nu am pastrat nimic iar cele 3 fete imi sunt cunoscute doar de pe blog, nu le-am intalnit personal si nu am schimbat mai mult de 2-3 cuvinte. Este trist ca va dati atat peste cap pentru 3 produse care valoreaza 50 de lei.

Îmi place · 3 · 1 oră · Editat


Voi ce parere aveti? Mie imi place sa iau atitudine, nu sa ma uit cum isi bat joc de noi astfel de persoane. Daca vreau sa premiez fanii, premiez, dar cu produse date de mine.