Folia de protectie prelungeste viata telefonului

Imi doresc un Samsung Galaxy S6 edge, dar sotul meu nu vrea sa ma lase sa-l cumpar. Intotdeauna, imi combate decizia cu argumente mai mult sau mai putin plauzibile, si sfarsim prin a ne lua la cearta si renunt la decizie. Luna aceasta m-am hotarat sa-mi iau telefonul indiferent de ce va spune cand voi deschide subiectul, dar pentru a avea contraargumente la ce spune m-am pregatit dinainte. Cum?

,, - Draga mea, tu nu poti sa ai grija de un asemenea telefon. Pentru ce sa aruncam degeaba banii pe fereastra? Oricum mai mult de 4-5 luni nu il patrezi, ba il scapi pe jos ( din greseala), ba uiti si il pui in geanta impreuna cu sutele de obiecte care il vor zgaria, ba din greseala versi cafeaua sau sucul ( de nu si mancare) pe el. Cum sa arunc o caruta de bani pentru un telefon pe care il strici in cateva luni, pentru banii aia muncesc 2-3 luni si cam tot atat il tii si tu. Nuuuuuu si am inchis subiectul.
- De data asta nu va fi la fel, iti garantez. Stii telefonul mamei pe care i-am instalat anul trecut o folie SmartProtection? Astazi, am dezlipit folia de protectie de pe telefon si am ramas impresionata de starea acestuia, telefonul era ca atunci cand l-a cumparat: perfect, fara nici o zgarietura sau semn. Si, stii bine ca mama este mult mai neatenta decat mine si telefoanele ei arata ca dupa razboi intotdeauna.,,

Folia de protectie S6 edge ii va asigura telefonului o protectie de zile mari. Desi, pare o banala folie de protectie caracteristicile acesteia sunt impresionante:

- este un produs premium special creat pentru o protectie inteligenta, compusa din 4 straturi speciale cu o grosime totala de 0,2mm. Stii, ma si intrebam cum a reusit mama sa pastreze telefonul chiar fara mari zgarieturi pe display atata timp si fara sa-l ,,infloreasca,, , dar stii care este secretul, de fapt? Stratul de suprafata este creat din polimeri elastomeri care ,,vindeca,, in timp zgartieturile de pe folie. Apoi urmeaza stratul de calitate optica si cel de dispersare a socurilor. Iar sub acestea se afla stratul din silicon activ care ofera o aderenta perfecta si anduranta ridicata. 

- datorita elasticitatii ei, folia de protectie se poate mula perfect pe orice suprafata curbata, astfel protejand intregul device. Aceasta se regenereaza mereu datorita stratului de polimeri eliminand umrlee de uzura zilnica sau de zgarieturi.

- folia de protectie S6 edge este transparenta 100% , nu trebuie sa ne facem griji ca claritatea va fi una proasta, din contra, calitate Full HD pastrand culorile originale ale device-ului.

- in plus, montarea foliei se poate face foarte usor si simplu acasa de catre client pentru ca aceasta vine la pachet cu: microfibra, spray, card de instalare si instructiuni. 

Este foarte usor de instalat ( am reusit singura acasa) si la final nici nu se observa folia pe telefon.


Si un test de rezistenta asupra foliei de protectie: