O mocheta curata si stralucitoare fara batai de cap

Nu prea sunt genul care sa ma vait, dar am si mici scapari, ca acum, de exemplu :) In urma cu 2 ani, inainte de venirea primului copil in familie am renovat intreaga casa. Nu puteam sa ma hotarasc, daca sa cumpar o mocheta sau un mic covoras pentru camera de zi. Ma gandeam ca odata ce copilul va invata sa mearga de-a busilea, ii va fi rece pe parchet, cu siguranta nu va sta numai pe covorasul pus de mine. Eram intr-o dilema, asta pana sa vina soacra-mea in vizita si sa inceapa cu suptilitatile ei mai mult sau mai putin sesizabile care m-au scos din sarite. 

,,Dragul mamei ( intotdeauna vorbeste cu fiul ei, de parca nici nu exist in camera cu ea ) copilul cand va incepe sa mearga de-a busilea nu va sta numai pe bucata aia de covoras, va colinda toata camera si ii va fi rece direct pe parchet. O sa se imbolnaveasca si o sa stati cu el mai mult prin spitale. Mocheta este sfanta, mai calduroasa, iei ce model vrei si cat toata camera. Astfel, o sa eviti multe probleme, iti spune mama, ca doar a crescut 4 copiii. ,,
Iar, sotul meu cum este el mamos, nu iese din cuvantul mamei lui. De parca, nu acelasi lucru ii spusesem si eu, chiar cu o ora inainte, dar na, e spus de mama lui si parca are alta valoare, nu? Asa e, la baietii mamosi :)))
In cele din urma am optat pentru mocheta, nu ca a spus soacra-mea, dar ma gandisem si eu la aceleasi lucruri, va dati seama ca soacra-mea a fost bucuroasa ca am facut ca ea. Da, de unde? :))) Era fix cum am zis eu.

Probleme am inceput sa ne facem cand ne-am dat seama ca nu avem unde sa spalam si sa curatam o mocheta atat de mare. Si ne tot gandeam cum sa facem, fara sa cheltuim o avere pentru o simpla spalare a mochetei. Salvarea a venit de la  Clean Solution curatare mocheta Bucuresti  care m-a atras, prin oferta avantajoasa de curatare a mochetei din casa noastra. Dupa o documentare amanuntita, am aflat despre echipa de la Clean Solution o multime de informatii care m-au convins ca fac alegerea cea mai buna. Sunt experti in curatarea mochetelor si o multime de clienti ii recomanda pentru ca folosesc cele mai bune si performante solutii de curatat mochetele lasandu-le impecabile, ca atunci cand erau noi si totul la preturi foarte avantajoase. Petele dificile, mirosurile neplacute datorate fumului de tigara, animalelor sau chiar a umiditatii nu sunt o problema pentru echipa Clean Solution. Cu ajutorul produselor speciale suprafetele de curatat sunt dezinfectate, iar echipamentele ultraperformante pe baza de vapori asigura finisaj si igiena perfecta pentru orice tip de mocheta. 

Asa-i ca am scapat rapid de problema curatarii mochetei? Da, sigur. Nu am cheltuit nici o avere pentru curatare, aceasta a fost curatata impecabil ( parca e noua) si miroase extraordinar, de fiecare data, pentru mult timp.