Particip la SuperBlog 2015

Nu sunt prea curajoasa, dar iata-ma inscrisa la competitia SuperBlog 2015. M-am mai inscris o data la o alta editie, dar dupa primul articol am renuntat, de data aceasta o sa merg pana la final. Sper sa reusesc sa ma ridic la inaltimea acestei competitii si daca va fi sa castig vreun premiu va fi bine, daca nu, macar voi castiga experienta si curaj de a participa si la alte editii viitoare, nu? 

 
Ce companii susţin SuperBlog 2015 în calitate de sponsori şi vă vor propune probele de blogging din cadrul competiţiei? Avizez.roAzerty.roBanca TransilvaniaBateriiAuto.netBuchete TrandafiriChic EliteColop RomaniaCOTYDelacoElastimpexELLISFarmecGolden Tulip TimesGTools.roMagazinulDeCani.roMarketOnline.roMediaDOTNutrivitaTotal Pro BeautyTShirts.roVacante Speciale.
Parteneri media: Comunicatedepresa.roConnectCreadiv, LoopaaMujer.roOrizonturi LiterarePRwave.roRadioLynx.rotoateBlogurile.roTVR2ZeList
Bloggeri parteneri: Abisurile.comArenaIT.netCristina LincuExTraViTamnealui.infoNatural, ca aloe veraRobintel.roRomânii știu româneșteSexulSlab.infoTehnocultura.ro. Mai multe informaţii găsiţi în pagina Parteneri.
Cum vă înscrieţi? Citiţi regulamentul competiţiei, anunțați-vă participarea într-un scurt articol, pe blogul propriu, şi completaţi formularul de înregistrare

La 1 octombrie vă aşteptăm la start!