Camera auto Tellur HD DVR cu ecran LCD de 2.5’’

In zilele noastre iti este si frica sa iesi pe strada, foarte multi tineri ( si nu numai) care au obtinut permis de conducere gonesc cu viteze ametitoare pe drumurile tarii. Se intampla foarte multe accidente din cauza vitezei si asta ma sperie, de multe ori cei ,,cu relatii,, chiar daca  sunt vinovati ies basma curata si tot nevinovatul este gasit vinovat. Martorii se pot cumpara si in cele mai grave cazuri, asa ca incredere putem sa avem numai intr-un martor care nu poate fi cumparat: camera auto Tellur HD DVR.

De cateva saptamani camera auto Tellur este in testare si ma bucur ca nu a fost nevoita sa inregistreze niciun eveniment neplacut din trafic. Desi, este foarte linistitor faptul ca o stiu acolo pe bord inregistrand tot timpul. 
 
Detalii despre camera auto Tellur:

1 - camera auto cu ecranul LCD de 2.5 inch captureaza imagini din timpul mersului autovehiculului la rezolutie HD si le salveaza pe cardul SD. Filmarile din timpul zile sunt foarte clare, in schimb cele din timpul noptii sunt putin mai proaste din punct de vedere calitativ, dar totusi sunt bunicele,
2 - are un design placut, atractiv si modern,
3 - este de dimensiuni mici, nu reduce vizibilitatea soferului,
4 - poate fi instalata foarte usor, atat pe parbriz cat si pe bordul autoturismului,
5 - meniu simplu,
6 - functia motion detect ajuta la evitarea consumarii memoriei cardului pentru ca porneste camera numai in mers,
7 - datele stocate pe cardul SD pot fi usor descarcate prin cablu de date sau bagand cardul SD intr-un cititor de carduri,
8 - pret destul de mic, 
9 -raportul calitate-pret arata ca isi merita banii,
10 - RECOMAND CAMERA AUTO TELLUR.


 


Ati folsit pana acum o astfel de camera auto ? Sunteti multumiti de cum va ,,protejeaza,, o astfel de camera auto in trafic? 
#buzztellur