Review - Flormar Care4lips balsam de buze


Mi-am dorit foarte mult sa vina iarna, sa avem zapada si sa fie bucurie de sarbatori. Frigul a venit, dar zapada s-a lasat asteptata si a sosit abia acum de Boboteaza :) Chiar daca iarna este anotimpul meu preferat urasc faptul ca buzele mele se usuca si au in permanenta nevoie de hidratare. Nu prea sunt prietena buna cu balsamul si ...hmmm greu gasesc ceva pe placul meu. In vara am primit de la Flormar o cutiuta surpiza cu mai multe produse, printre care si un balsam de buze cu aroma de pepene rosu. Daca iarna urasc balsamul, va dati seama ce simt pentru el vara,nu? :))) Asa ca l-am pus in cutiuta si am uitat complet de el desi imi placea enorm aroma de pepene rosu. 


In urma cu o luna, am dat peste el si am inceput sa-l folosesc zilnic, de mai multe ori pe zi si sunt tare incantata de el. 
Ambalajul micut este foarte practic, incape foarte bine si intr-o gentuta mica-mica, are un sistem de deschidere prin infiletare care nu permite deteriorarea balamului. Este un balsam cremos si foarte hidratant, care nu ramane inestetic sau unsuros pe buze, desi este solid acesta la contactul cu buzele se topeste si devine invizibil. Imi place foarte mult aroma de pepene rosu care persista pe buze si am tendinta sa tot musc buzele :) , acesta lasa buzele moi si hidratate. 
De cand il folosesc am inceput sa iubesc balsamul de buze si cred ca nu voi renunta la el nici pe timp de vara. S-au dus vremurile cand buzele mele aratau inestetic din cauza vremii reci cand crapau sau se uscau foarte tare.

Desi, pare micut va spun sincer ca il folosesc de o luna zilnic, de mai multe ori pe zi si abia se observa o diminuare a balsamului. Acesta este foarte consistent si il puteti folosi vreme indelungata. 

Va recomand balsamul de buze Flormar, puteti alege orice aroma din cele 6 disponibile: pepene rosu, mandarina, capsuna, mar, caramel si fructe de padure.