Review - Selfie Stick Wireless Bluetooth Tellur


Dintotdeauna mi-a placut sa imi fac poze, unii chiar spun ca sunt fotogenica, uneori ii cred, alteori nu, dar tot fac poze. De cand cu moda selfie-urilor parca mai mult imi place la pozat, desi telefonul ma ajuta cu o calitate buna a pozelor, nu intotdeauna reusesc sa surpind si ceea ce este in spatele meu. Am tot vazut si ,,batul minune,, dar nu eram sigura ca este util si nu mi-am cumparat unul. 

In momentul cand am primit spre testare selfie stick-ul Wireless Bluetooth Tellur am inceput sa-mi schimb parerea despre avantajele unui asemenea obiect. Cu emotii am inceput sa-l folosesc si am o multime de selfie-uri minunate. Nu va spun ca inainte aveam nevoie de ajutorul sotului pentru a ma ajuta la pozele pentru blog, ehhhh, acum cu ajutorul acestei minunatii nu mai am nevoie de nimeni. Este extraordinar si cu adevarat util. Dar, sa va spun cat e de simplu pentru  a f folosit de oricine. 


1. Inainte de toate trebuie sa avem grija sa fie intotdeauna incarcat. Acesta se incarca foarte usor prin cablu cu mufa USB, se poate conecta la o baterie externa, la laptop, la calculator sau la un accesoriu pentru incarcat. Se incarca foarte repede si face destul de multe fotografii.

2. In capatul manerului avem butonul de pornire/oprire a bluetooth-ului selfie stick-ului , pornim si se va aprinde un beculet albastru. 

3. Intram in meniul telefonului si pornim de asemenea bluetooth-ul si cautam selfie stick-ul Tellur, imediat va aparea si dam conectare.

4. Asezam telefonul in suportul selfie stick-ului foarte usor prin ridicarea clemei ( este reglabila) , aceasta este prevazuta cu margine de cauciuc pentru a proteja telefonul si se fixeaza exact pe marimea telefonului.

5. Incepem sedinta foto si o sa avem cele mai reusite selfie-uri, cu panorma frumoasa sau cu un grup mai mare de prieteni. pentru o manevrare simpla si comoda Selfie stick-ul Tellur are bratul extensibil pana la 100 cm si butonul pentru efectuarea fotografiei pe maner.

6. La final, nu uitati sa inchideti butonul de bluetooth al selfie stick-ului si sa strangeti bratul extensibil. Poate fi purtat ejer in orice geanta a doamnelor/domnisoarelor ( stiti si voi ca ele au genti destul de incapatoare) desi nu ocupa spatiu foarte mult.

Sa va incant cu cateva fotografii realizate de mine :) 

Va plac fotografiile mele realizate cu ajutorul selfie stick-ului Tellur? Dupa o asemenea experienta am impartsait si prietenelor mele brosurile despre gadget-urile Tellur. 


Voi ati aveti vreun gadget Tellur? Ce parere aveti despre ele? 

#buzztellur