Unde gasim laptopuri second hand ieftine

Zilele trecute vechiul meu calculator ,,si-a dat sufletul,, iar eu am ramas cu multe proiecte nefinalizate. Eram foarte suparata ca acesta m-a lasat chiar cand aveam cea mai mare nevoie de el. Aveam proiecte importante de finalizat si nu dispun nici de o suma mare de bani sa-mi cumpar altul. Nu stiam ce sa fac, dar cerandu-i ajutor fratelui meu acesta mi-a spus razand ,, pentru atat lucru esti tu suparata? La cate laptopuri second hand ieftine se gasesc cum sa-ti faci griji pentru bani? Nu te speria ca auzi second hand, nu e cazul, crede-ma. Mi-am luat luna trecuta un super laptop si am dat foarte putin pe el, dar functioneazaa foarte bine.,,
Dupa convorbirea cu el ramasesem n pic nehotarata daca merita investitia sau nu, dar gandindu-ma ca si acestea sunt la fel ca si hainele second hand: majoritatea sunt aproape noi si unele chiar au eticheta. Nu cred ca s-ar risca un magazin sa vanda produse care nu sunt bune, mai ales in mediul online. 

Uite asa mi-am inceput cautarile si am gasit pe megaelectronice.ro nu numai laptopuri, calculatoare, ci si echipamente second hand. Mi-am ales imediat un laptop Laptop DELL Latitude E4310 pentru ca l-am gasit la un super pret, oferta este inca valabila si costa numai 725 lei ( pretul normal este de 1.015 lei . 

Megaelectronice este un magazin online unde puteti gasi foarte multe electronice la preturi foarte bune si de calitate.