OOTD Newchic - Pulover cu fundita
Astazi am reusit sa fac cateva pozici cu puloverul primit de la Newchic si sunt foarte incantata. Dupa multele peripetii in a primi coletul ( stiti voi: a stat foarte mult timp la Bucuresti, apoi pana a ajuns la Braila si in final sa fiu anuntata a durat mai bine de o luna, desi coletul a ajuns in tara in 5 zile de cand l-au trimis cei de la Newchic) in sfarsit ma pot bucura de hainutele luate. 
In primul rand vreau sa va spun ca, calitatea hainutelor este superioara si exact cum sunt pe site sunt si in realitate, marimile corespund exact celor dupa site ( nu este cazul sa luati cu un nr sau 2 mai mare ca pe alte site-uri straine) si au preturi foarte bune, nu va mai spun ca reducerile chiar sunt vizibile.
Despre puloverul cu fundita la spate va pot spune ca este foarte frumos, se aseaza bine, este placut la atingere si moale, este lucrat foarte bine , este grosut iar spatele este absolut irezistibil. Daca din fata pare un pulover obisnuit, atunci cand este privit din spate te lasa fara suflare, o dantela foarte fina si o fundita foarte frumoasa face ca puloverul sa fie un articol vestimentar deosebit. Are baza gatului rotunda, iar la maneci si brau acesta este lucrat sa fie putin strans, sa se tina bine de corp. Acum este la reducere, 45% si costa numai 18,69$. Modelul este disponibil in doua nuante: beige si negru. Eu am ales beige pentru efectul combinatiei de beige si negru. Sper sa va placa OOTD de astazi, va las cateva pozici si astept parerea voastra in comentarii.


Pulover cu fundita la spate
Cum vi se pare acest pulover cu fundita pe spate?