Accesorii de la BornPrettyStore: burete pentru coc si agrafa LunaIeri v-am prezentat accesoriile cumparate de la BornPrettyStore ( o coronita pentru par si o bratara) si astazi o sa va prezint alte doua accesorii tot de la ei: o agrafa de par si un ,,burete,, special de realizat coc. 

Buretele special pentru realizarea unui coc cu volum pare a fi un burete mai gros pentru spalat vase :) dar este foarte bun pentru doamnele/domnisoarele care nu au o podoaba capilara foarte bogata ( asa ca mine) pentru a face rapid un coc elegant si frumos.
Este foarte usor de folosit: facem o coada normala, apoi punem buretele, rasfiram parul pe toata suprafata buretelui pentru a il imbraca frumos cu parul nostru, punem un elastic de par sa tina strans si apoi parul ramas il dam in doua si il rulam in jurul cocului. Prindem la final cele doua bucati de par ramase cu agrafa in forma de Luna sau orice alt accesoriu doriti dvs. 

Agrafa de par in forma de Luna este un accesoriu dragut, batuta toata numai cu pietricele si care poate conferi unei coafuri eleganta si feminitate. Poate fi folosita la aranjarea cocurilor sau poate fi folosita ca si agrafa de prindere a parului. Puteti sa o folositi in numeroase combinatii. 

Folositi codul SDGT10 atunci cand faceti comanda pe BornPrettyStore si o sa va bucurati de 10% reducere. Transportul este gratuit. Ce spuneti de noile mele accesorii achizitionate de la BornPrettyStore? Puteti sa va cumparati o multime de accesorii la preturi extrem de mici si de calitate buna.
Zilele urmatoare dau o noua comanda :)