Noul Silan Soft&Oils m-a cucerit definitiv


Chiar inainte cu cateva zile sa plec la maternitate( bebelusa a venit mai devreme cu 3 saptamani) am primit coletul de la BuzzStore si Silan pentru a testa noul Silan Soft&Oils. Acest lucru a fost posibil numai pentru ca fac parte din marea familie BuzzStore si particip la toate campaniile de testare, uneori sunt acceptata , alteori nu, dar nu renunt si ma inscriu la fiecare campanie ce apare. De data aceasta am avut norc si am fost selectata. 

Coletul pentru testare contine:

- noul Silan Soft&Oils 1,5l
- 10 mostre Silan Soft&Oils pentru a le darui prietenilor mei,
- 10 brosuri informative despre noul Silan,
- 1 umeras imbracat in satin
- brosura speciala pentru buzzer.


Inca de cand am desfacut coletul parfumul noului Silan Soft&Oils s-a raspandit in toata casa si pentru ca era curioasa sa vad daca chiar este mult mai bun ca Silanul folosit de mine imediat l-am pus la treaba. 
Parfumul balsamului a invaluit imediat toata camera si a persistat timp indelungat, iar cand am scos hainutele din masina de spalat parfumul hainelor m-a cucerit. Nerabdatoare le-am pus la uscat si apoi sa vad rezultatele. Numare mi-a fost mirarea cand le-am adunat: erau atat de moi, catifelate si parfumate incat imi venea sa stau cu ele in brate. Testul era trecut cu brio, dar trebuia sa vad si cat de usor se calca hainele si cat timp persista mirosul pe haine. Nu am apucat decat sa spal doua masini de haine si sa le calc ( pot sa spun ca acestea au fost mult mai usor de calcat decat de obicei), apoi Luni seara am plecat la maternitate, bebelusa fiind nerabdatoare sa ne cunoasca. 
Dupa o saptamana cand am revenit acasa din spital si am deschis dulapul pentru a imi lua haine parfumul acestora mi-au mangaiat simturile ( amortite de medicamente si miros de spital) . Nu-mi venea sa cred ca parfumul noului Silan Soft&Oils inca era proaspat ca si cum atunci spalase hainele.Noul Silan Soft&Oils m-a convins ca este foarte bun si ca trebuie sa il folosesc in continuare.