OOTD - Blue Skinny Ripped Denim PantIncet, incet sper sa reusesc sa imi indeplinesc toate ,,obligatiile,, si sa realizez pozici cat mai frumoase, desi trebuie sa mi le fac singurica pentru ca fotograful a plecat departe :) 

Astazi va prezint o pereche de jeansi de la SheIn care mi-au placut foarte mult pe site si care in realitate m-au cucerit pentru totdeauna :))) Au o culoare foarte frumoasa, un albastru in mai multe nuante, usor elastici, cu un model superb pe partea frontala si care se aseaza foarte frumos. Inca nu am dat toate kg jos ( eheeiiii mai am de munca, nici nu m-am apucat de ,,treaba,, dar pana la toamna sper sa revin la silueta de dinainte de sarcina) si sunt un pic mici, la burtica nici nu ii inchei ( datorita operatiei).  Abia astept sa slabesc si sa-mi vina cum trebuie.
Daca va place modelul eu ii recomand cu toata increderea pentru ca sunt superbi, atat din punct de vedere al culorii, cat si al calitatii materialului.

Jeansi
Bluza
Accesorii BornPretty


Sper ca v-a placut postarea mea de azi, am reusit cu greu sa fac cateva poze folosindu-ma de selfie stick :) Ideea este sa vedeti cat mai bine cum arata jeansi si cat sunt de frumosi.