10 motive sa facem cumparaturi de pe EpilatPro.ro

De cateva zile, mai exact de pe 1 Septembrie vad pe wall-urile retelelor de socializare ale prietenilor tot felul de poze sau texte cu ,,A venit toamna,, Pe bune? A venit ca si anotimp, dar afara e tot cald si frumos. 
A venit toamna, da, dar noi femeile trebuie sa aratam impecabil indiferent de anotimp. Si, sunt sigura ca dintre toate etapele pe care trebuie sa le parcurgem pentru a arata bine, majoritatea urasc epilatul :) Adevarul e ca si eu il uram pana in aceasta vara cand am descoperit ca aceasta etapa poate fi si distractiva, pe langa faptul ca este usor dureroasa.



In ajutorul nostru vine magazinul online EpilatPro.ro unde gasim cea mai variata gama de produse profesionale pentru epilat importate de la renumite fabrici din Italia. Atunci cand vorbim de produse de calitate, vorbim de produsele comercializate de EpilatPro.ro deoarece acestia si-au facut un renume pe piata lasand in urma concurenta, datorita calitatii produselor, a preturilor bune, dar mai ales, a seriozitatii de care au dat dovada.
Acestia distribuie ceara pentru epilat, aparatura profesionala epilat, ceara de unica folosinta, ceara traditionala, decantoare ceara, incalzitoare ceara, epilatoare, uleiuri dupa epilare, hartie pentru epilat, parafina, accesorii pentru epilat, etc.

Zilele trecute, mai exact sambata, am facut o noua comanda pe EpilatPro.ro si mi-am ales cateva produse pe care abia astept sa le primesc. Pentru ca am facut comanda in week-end trebuie sa o primesc azi sau maine, altfel, daca faceam in cursul saptamanii o primeam a doua zi. 
Coletul meu va contine produse pentru un epilat complet de la ItalWax:
- ceara film granule ciocolata alba 1 kg elastica, refolosibila 
- lotiune cu Aloe Vera inainde de epilare
- gel mentolat racoritor dupa epilare
- cutie din metal cu capac
Mi-ar mai trebui, dar am bifat pe lista pentru urmatoarea comanda si un incalzitor ceara pentru ca cel vechi trebuie scos ,,la pensie,, :) 






De ce sa comandam pe EpilatPro.ro?

1. Puteti comanda Non Stop direct pe site-ul www.EpilatPRO.ro,  sau puteti face o comanda telefonic la 0724128520 de luni pana vineri intre orele 09-17. 
2. Plata se poate face si in 6 rate fara dobanda prin programul Star BT.
3. Ofera bonusuri si promotii pentru clienti in permanenta. 
4. Au oferte foarte bune la cele mai comandate produse. 
5. Calificativele pe Compari.ro sunt excelente.
6. Comenzile se livreaza in 24 ore prin Fan Courier.
7. Mezza Luna SRL are sediul in Constanta si este unul din jucatorii importanti de pe piata de vanzari de produse profesionale pentru epilat din Romania. 
8. Echipa EpilatPRO.ro este formata din 5 tineri cu experienta in acest domeniu, dornici de a fi mereu primii intr-o piata in care concurenta este din ce in ce mai puternica.
9.Firma este reprezentant al unor marci de prestigiu din Italia, Spania, Grecia, SUA, etc; produsele importate si comercializate sunt pentru uz profesional, de cea mai buna calitate.
10. Mezza Luna SRL si-a inceput activitatea in anul 2005, pornind de la ideea de a oferi clientilor posibilitatea de a achizitiona produse profesionale pentru epilat care sa se remarce printr-un raport calitate/pret foarte bun.


Ce parere aveti despre alegerile mele? Ati cumparat pana acum din acest magazin?