Curatare faciala Pro Skin la Nomasvello Braila
Zilele trecute m-am bucurat de o sedinta de curatare faciala in profunzime la salonul Nomasvello Braila. Am avut o experienta foarte placuta, inca de cand am pasit pragul salonului am fost impresionata de acest loc primitor si frumos amenajat. Am fost intampinata de doua doamne foarte amabile si zambitoare. Mi-a placut acest lucru, mi-a dat o stare de bine si m-am simtit, ca atunci cand merg la o prietena buna in vizita. Dupa ce m-am prezentat si am spus ca am programare doamnele mi-au dat un formular sa-l completez si sa citesc cateva detalii ale serviciilor oferite. Dupa aceasta introducere doamna care urma sa efectueze procedura m-a invitat in sala de tratament. Am luat loc pe scaun ( inainte de a lua loc, doamna a asezat un cearceas steril ) si cu ceva emotii m-am asezat. Intre timp doamna a pregatit aparatul si mi-a povestit in ce consta curatarea faciala Pro Skin1. Mi-a fost pusa o bandana pe cap pentru a tine parul departe de ten, mi s-a atasat o bratara speciala la mana (prelua curentul) apoi am fost demachiata pentru a se asigura ca tenul este curat.
2. Prin actiunea ultrasunetelor au fost deschisi porii si scoase la suprafata impuritatile din stratul profund al pielii. Desi, doamna imi spusese ca este posibil sa resimt un pic de disconfort, acest lucru nu s-a intamplat. Nu doare deloc aceasta curatare faciala in comparatie cu cele clasice.
3. Dupa ce s-a terminat prima etapa, a urmat a doua etapa cu, curent galvanic. Prin curent galvanic au fost dizolvate impuritatile si punctele negre, stimuland productia de colagen si elastina. De data asta am simtit la mana ( de la bratara atasata) cateva ciupituri de curent, dar foarte slabe. 
4. Dupa acest procedeu a urmat un masaj facial de relaxare cu fluidul facial revitalizant cu vitamina C pentru un ten stralucitor.  
Dupa ce am terminat sedinta aveam tenul putin rosiatic, dar roseala s-a dus complet dupa 10-15 minute. Mi s-a recomandat ca in acea zi sa nu ma expun la soare si sa nu folosesc produse cosmetice, numai seara sa urmez rutina de demachiere, tonifiere si hidratare. 


Mi-a placut foarte mult aceasta experienta si abia astept ca pe 21 septembrie sa merg pentru o noua sedinta. Acum dupa 2 zile de la tratament imi dau seama ca tenul meu este mult mai luminos, curat, fara puncte negre, stralucitor si crema pentru hidratare este absorbita mult mai rapid decat inainte. 

Tu cand te vei lasa rasfatata in saloanele #Nomasvello?
Iata aici lista tuturor celor 28 centre: http://bit.ly/28VFbyd
#bloggeriialegnomasvello